Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Star

Star Vaults spel Mortal Online 2 har nu 90 000 aktiva spelare

Spelutvecklingsbolaget Star Vault lanserade den 25 januari spelet Mortal Online 2. Hittills har 35 000 spel sålts via Steam och spelets hemsida sedan full release. Totalt har Mortal Online 2 nu sålts i 110 000 exemplar, inklusiva förköp och kopior i samband med stresstest, och har 90 000 aktiva spelare. Därtill har spelet en fortsatt stigande följarbas om 262 000 spelare som ”wish-listat” spelet på Steam. Det skriver bolaget i en uppdatering som publiceras på måndagen.

- Jag, teamet och flertalet lojala spelare är fortsatt optimistiska att Mortal Online 2 har alla förutsättningar att nå det långsiktiga målet med en användarbas om 300 000 månatliga spelare och därmed också vara större än den närmast besläktade konkurrenten Eve Online. Detta vore naturligtvis en enorm bedrift att lyckas med, kommenterar Henrik Nyström, vd i Star Vault.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Star Vault

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Star Vault

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt