Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Sun4Energy

Sun4Energy öppnar nytt kontor i Varberg - Andreas Nestor ansvarig för etableringen

Solcellsbolaget Sun4Energy har öppnat nytt kontor i Varberg och samtidigt rekryterat Andreas Nestor som ansvarig för etableringen. Det framgår av ett pressmeddelande.

Nestor ska ansvara för bolagets expansion i Halland. Bolaget vill kunna erbjuda företag, lantbruk och villaägare en nära, personlig och professionell service. Målet är att öppna ytterligare ett kontor i Sverige i år.

”Vi har en stor efterfrågan på våra tjänster och produkter från kunder längs med hela västkusten. Etableringen av Sun4Energy’s kontor i Varberg blir en naturlig förstärkning av vår organisation som kommer att ge oss möjligheten att erbjuda kundunika solcellslösningar till fler kunder. Andreas erfarenhet som entreprenör och projektledare kommer komma väl till pass för att säkerställa hög kvalitet och kundnöjdhet i denna intensiva och turbulent tid. Sun4Energy fortsätter sin expansion som planerat och målet är att inom några år vara rikstäckande”, säger vd Per Norrthon.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Sun4Energy

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Sun4Energy

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt