Sun4Energy aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Sun4Energy aktie

🔔 Skapa bevakning

 

Sun4Energy Group grundades 2015 i Örebro och har som affärsidé att designa, installera och driftsätta solcellsanläggningar och elbilsladdare både AC- och DC-laddare till privatpersoner, företag och kommuner. Idag är koncernen representerade på flera orter och kan erbjuda sina tjänster i stora delar av Sverige med kontor i Stockholm, Örebro, Arvika, Motala, Åmål och Strömstad. Koncernen har egna certifierade projektörer, elektriker och installatörer.

Mer om aktien Sun4Energy

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Sun4Energy aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Sun4Energy utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Sun4Energy – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Sun4Energy.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Sun4Energy.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Sun4Energy

Sun4Energy

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Sun4Energy

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Sun4Energy? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter