Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Thinc

Thinc Jetty tillsätter tre affärsområdesrådgivare

Kommunikationsbyrån Thinc Jetty tillsätter tre affärsområdesrådgivare för att säkerställa tillväxt och tjänsteutveckling inom respektive affärsområde. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sabine Söndergaard kommer att ansvara för affärsområdet Strategy, Kristian Jörgensen kommer att ansvara för affärsområdet Creative och Stefan Kavsjö kommer att ansvara för affärsområdet Performance.

"Våra bolag och dess vd:ar klarar mycket väl sina egna utmaningar. För att stödja bolagens och affärsområdenas fortsatta utveckling tillsätts en coach, en rådgivare som ser till affärsområdets hela utveckling kring allt från tillväxt till tjänste- och kompetensutveckling. Thinc har en i grunden slimmad och liten administration så för att nå våra tillväxtmål har vi därför kommit överens med tre vana och mycket kompetenta rådgivare", säger Anders Wallqvist, vd för Thinc Jetty, i en kommentar.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Nyheter om Thinc

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Thinc

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt