Nyhet

Thinc

Thinc Jetty tillsätter tre affärsområdesrådgivare

Kommunikationsbyrån Thinc Jetty tillsätter tre affärsområdesrådgivare för att säkerställa tillväxt och tjänsteutveckling inom respektive affärsområde. Det framgår av ett pressmeddelande.

Sabine Söndergaard kommer att ansvara för affärsområdet Strategy, Kristian Jörgensen kommer att ansvara för affärsområdet Creative och Stefan Kavsjö kommer att ansvara för affärsområdet Performance.

"Våra bolag och dess vd:ar klarar mycket väl sina egna utmaningar. För att stödja bolagens och affärsområdenas fortsatta utveckling tillsätts en coach, en rådgivare som ser till affärsområdets hela utveckling kring allt från tillväxt till tjänste- och kompetensutveckling. Thinc har en i grunden slimmad och liten administration så för att nå våra tillväxtmål har vi därför kommit överens med tre vana och mycket kompetenta rådgivare", säger Anders Wallqvist, vd för Thinc Jetty, i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Thinc Jetty

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Thinc Jetty

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt