Nyhet

Touchtech

Touchtech har kortsiktigt fokus att skapa skalbara försäljningsprocesser

Mjukvarubolaget Touchtech har som kortsiktigt fokus att skapa skalbara försäljningsprocesser som kontinuerligt resulterar i kvalificerade affärsmöjligheter. Det skriver bolagets vd Deniz Chaban i ett nyhetsbrev.

I slutet av året hade bolaget 20 anställda och om en månad blir bolaget 28 personer fördelat över fyra länder.

"Tillsammans med fyra nya säljare kommer fokus på kort sikt vara att skapa skalbara försäljningsprocesser som kontinuerligt genererar kvalificerade affärsmöjligheter. Samtidigt organiserar vi om utvecklingsteamet till att fortsatt kunna leverera produkter i framkant och göra det enklare för nya kunder att börja använda våra tjänster. Det är en tuff, oviss och utmanade tid vi har framför oss men vi har alla förutsättningar på plats för att lyckas", skriver Touchtech-chefen.

Chaban presenterar också data för användningen av Vendo under 2021. Det utcheckade värdet var över 100 miljoner kronor.

Det totala antalet checkouts landade på 164 781 stycken och cirka en miljon användar-sessioner. Konverteringsgraden var således cirka 17 procent. Bäst presterande skärmar hade en konverteringsgrad på runt 40 procent.

Den bästa butiken låg i England och hade 4 miljoner kronor i checkouts under 2021. Medianvärdet för affärerna låg på 59,99 euro.

Större skärmar presterade bättre.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Touchtech

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Touchtech

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt