Touchtech (TOUCH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Touchtech aktie

🔔 Skapa bevakning

TOUCH  

Touchtech tillhandahåller digitaliseringslösningar anpassade mot aktörer inom detaljhandeln. Bolagets produkt baseras på en egenutvecklad mjukvaruplattform som gör det möjligt för handlare att presentera produktsortimentet på touchskärmar. Utöver produkterna erbjuder bolaget diverse konsultationstjänster som strategiutveckling, utbildning, samt installationstjänster och support. Touchtech grundades 2008 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

Touchtech tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 177 MSEK, en omsättning på 14 MSEK och med ett resultat på -1 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Touchtech

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Touchtech (TOUCH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Touchtech aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern TOUCH. Aktien har ett P/E-tal på -146.5 och P/S-tal på 15.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Touchtech utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Touchtech Avanza – se aktiekurs idag

Se Touchtech senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Touchtech – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Touchtech.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Touchtech.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Touchtech

Touchtech

TickerTOUCH
ListaSpotlight
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde177 MSEK
Omsättning14 MSEK
Vinst-1 MSEK
P/E-146.5
P/S15.2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Touchtech

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Touchtech? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter