Umida får två listningar av KISS-produkter på Total Wine & More i USA
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Umida får två listningar av KISS-produkter på Total Wine & More i USA

Dryckesföretaget Umida har i år fortsatt arbetet med lanseringen av bolagets spritprodukter tillsammans med rockbandet KISS i USA. Två romprodukter får nu sina första listningar hos Total Wine & More, den största butikskedjan i USA inom sin bransch. Det framgår av ett pressmeddelande.

Efter kraftiga initiala fraktförseningar finns nu alla fyra KISS-produkter på lager hos bolagets amerikanska distributör och arbetet med att sälja dessa produkter är i full gång. Fram tills idag har försäljningen primärt skett via online-butiker med hemleverans samt via bolagets egen webbshop drinkitupbykiss.com. Nu tas det hittills viktigaste steget i bolagets långsiktiga etablering i USA genom listningar hos Total Wine & More.

Total Wine & More har idag butiker i 26 amerikanska delstater och driver mer än 200 egna butiker. Produkterna som listas på Total Wine & More är KISS Black Diamond Premium Rom samt KISS Monstrum Rom. Första listningarna gäller med start i maj i Total Wine & Mores 22 butiker i Kalifornien och målsättningen är att inom kort rulla ut produkterna i samtliga 26 delstater där Total Wine & More har täckning.

Ambitionen från bolagets distributör är att även få en listning på KISS Cold Gin, som nyligen lanserats på den amerikanska marknaden och som ännu inte hunnit ta sig igenom hela listningsprocessen.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Umida

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar

Så kommer du igång med trading

Den här månaden har vi valt att lyfta fram trading som utbildningstema, så att du som läsare ska få en möjlighet att fördjupa dig mer och spetsa dina kunskaper. Nedan finner du ett antal matiga guider och vi lyfter även fram vårt förstahandsval av mäklare och plattform: IG.

STÄNG X
Bästa valet för trading – Bra erbjudande & gratis utbildning
Världsledande global tradingmäklare med prisbelönt app
Gratis att öppna konto & demokonto (fiktiv handel)
KOM IGÅNG

74% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna.

Populära ekonominyheter

Om aktien Umida

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt