Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Vo2 Cap Holding-dotterbolag ökade displayintäkterna hos kund med 190 procent

Förvärvsbolaget Vo2 Cap Holdings dotterbolag Livewrapped har ökat displayintäkterna för kunden Informationsgruppen med 190 procent. Det framgår av ett pressmeddelande.

Informationsgruppen är en av Sveriges största aktörer av databasdrivna söktjänster och driver siterna Merinfo.se och Biluppgifter.se, skriver bolaget. Informationsgruppen tecknade i oktober 2021 avtal med Livewrapped för annonsteknologi om Headerbiddingwrapper för programmatiska displayintäkter. I december 2021 övergick Biluppgifter.se som första site hos Informationsgruppen till Livewrappeds plattform och under januari 2022 flyttades även Merinfo.se över.

"I snitt över året per augusti 2022 har Informationsgruppen uppnått en ökning om 377 procent i intäkterna för displayannonser på bolagets site Biluppgifter.se och motsvarande 113 procent intäktsökning på siten Merinfo.se vilket i snitt gett en ökning av displayintäkter med 190 procent. Det är en fantastisk ökning av vår omsättning på detta intäktsslag som är en viktig bas för vår verksamhet", kommenterar Seth Nauclér, vd på Informationsgruppen.

❤️ Prenumerera på vårt nyhetsbrev med handplockade nyheter och ladda ner vår app för bolagsbevakning.

Nyheter om Vo2 Cap

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Vo2 Cap

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt