Vo2 Cap Holding köper 25 procent av teknikplattformen Zalster
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Vo2 Cap Holding köper 25 procent av teknikplattformen Zalster

Förvärvsbolaget Vo2 Cap Holding har ingått avtal gällande förvärv av 25 procent av aktierna i Zalster, samt en option om att köpa resterande 75 procent av aktierna i Zalster inom 30 månader. Det framgår av ett pressmeddelande.

Teknikplattformen Zalster är en optimerare av annonsköp främst på Facebook, Instagram och Tiktok. Köpeskillingen för 25 procent av aktierna i Zalster uppgår till 1 miljon kronor och om VO2 väljer att förvärva resterande 75 procent av aktierna blir köpeskillingen 45 miljoner kronor, baserat på en bolagsvärdering om 60 miljoner kronor. 50 procent ska då erläggas kontant och 50 procent ska erläggas genom nyemitterade aktier i VO2.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Nyheter om Vo2 Cap

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Vo2 Cap

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: [email protected]

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2024 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.