Nyhet

Voi kommer sälja elsparkcyklar direkt till konsumenter enligt vd - Di

Elsparkscykelbolaget Voi kommer att börja sälja direkt till konsumenter, enligt grundare och vd Fredrik Hjelm. Det rapporterar Di Digital.

Hjelm avslöjade detta till tidningen i samband med ett gästbesök vid Åre Business Forum. Enligt Voi-chefen kommer de sparkcyklar som säljs till kunder inte att vara exakt likadana som de som finns redan på gatorna. Däremot kommer köparna av cyklarna att få tillgång till Vois plattform och kunna hyra en Voi-cykel till kraftig rabatt när den egna inte är tillgänglig.

Hjelm kommenterade också vad Vois omsättning väntas bli i år. Den uppgick till 930 miljoner kronor under 2021 och Hjelm menar att det blir “betydligt mer än så” i år, svarade Hjelm. Enligt Di:s uppgift handlar det om en fördubbling.

Investmentbolaget VNV Global är storägare i Voi.

https://www.di.se/digital/voi-borjar-salja-elsparkcyklar-direkt-till-konsument/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt