Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Voi kommer sälja elsparkcyklar direkt till konsumenter enligt vd - Di

Elsparkscykelbolaget Voi kommer att börja sälja direkt till konsumenter, enligt grundare och vd Fredrik Hjelm. Det rapporterar Di Digital.

Hjelm avslöjade detta till tidningen i samband med ett gästbesök vid Åre Business Forum. Enligt Voi-chefen kommer de sparkcyklar som säljs till kunder inte att vara exakt likadana som de som finns redan på gatorna. Däremot kommer köparna av cyklarna att få tillgång till Vois plattform och kunna hyra en Voi-cykel till kraftig rabatt när den egna inte är tillgänglig.

Hjelm kommenterade också vad Vois omsättning väntas bli i år. Den uppgick till 930 miljoner kronor under 2021 och Hjelm menar att det blir “betydligt mer än så” i år, svarade Hjelm. Enligt Di:s uppgift handlar det om en fördubbling.

Investmentbolaget VNV Global är storägare i Voi.

https://www.di.se/digital/voi-borjar-salja-elsparkcyklar-direkt-till-konsument/

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien VNV Global

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.