Nyhet

Wicket

Wicket Gaming lanserar sitt cricket-spel i Australien och Sri Lanka

Spelutvecklingsbolaget Wicket Gaming genomför en lansering av Cricket Manager Pro 2022 i Australien och Sri Lanka. Sedan tidigare finns spelet tillgängligt i Sydafrika.

Cricket Manager Pro 2022 är free-to-play och är ett managerspel inom cricket. Wicket Gaming har varit tydliga med att marknadsplanen innebär en successiv utrullning av spelet till olika marknader. Sri Lanka och Australien är båda cricketmarknader.

Framöver siktar företaget på att intensifiera satsningen på prestationsbaserad marknadsföring.

"Såväl Australien som Sri Lanka är stora cricket-nationer med en hängiven publik, det faller sig därför naturligt att starta lanseringen av Cricket Manager Pro på dessa två marknader. Vi ser fram emot att successivt släppa spelet på ytterligare marknader inom kort", uppger vd Eric de Basso i en kommentar.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Wicket Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Wicket Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt