Nyhet

Wicket

Wicket Gaming siktar på utrullning av cricketspel till fler länder

Spelutvecklingsbolaget Wicket Gaming kommer att lansera Cricket Manager Pro i fler länder framöver och även öka marknadsaktiviteterna de kommande månaderna.

Företaget har fått feedback från testanvändare i Sydafrika, och nödvändiga förändringar i spelet implementeras.

"Under denna uppskalningsfas kommer de samarbeten som tidigare knutits med cricket-världsstjärnorna Hardik Pandya, Jasprit Bumrah och AB de Villiers bli allt viktigare. Tillsammans når dessa över 100 miljoner cricket fans på sociala medier, vilket möjliggör en unik exponering för Cricket Manager Pro mot en väl definierad och engagerad målgrupp", skriver bolaget.

Wicket Gaming för också löpande dialoger med ytterligare potentiella ambassadörer och utforskar möjligheten till fler partnerskap.

Due diligence-processen rörande Wegesrand befinner sig i slutfasen och följer den utstakade tidsplanen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Wicket Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Wicket Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt