Nyhet

Wicket

Wicket Gaming utser två affärsänglar som strategiska rådgivare

Spelutvecklingsbolaget Wicket Gaming utser Peter Vesterbacka och Kustaa Valtonen till strategiska rådgivare. Det framgår av ett pressmeddelande.

Vesterbacka och Valtonen beskrivs som affärsänglar och de väntas bidra med viktig kompetens och erfarenhet vid strategiska beslut gällande affärsutveckling och marknadsföring. De har även stora internationella affärsnätverk som kommer vara framgångsrika för bolagets tillväxtplaner, framgår det.

Peter Vesterbacka är en entreprenör från Helsingfors och har bland annat varit marknadschef på finska spelbolaget Rovio. Kustaa Valtonen har en bakgrund inom IT-branschen på företag som HP och Microsoft. Han har även varit en aktiv investerare de senaste 15 åren.

Bägge är aktieägare i Wicket Gaming sedan tidigare, genom det gemensamma bolaget Random Ventures.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Wicket Gaming

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Wicket Gaming

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt