Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Video

Slå börsen över tid - Ulf Hedlundh, VD Svolder - Sparpodden 465

Veckans gäst i Sparpodden är Ulf Hedlundh, VD för Svolder, som berättar om sin strategi för att över tid slå börsen.

Det blir en djupdykning i vad Ulf Hedlundh tycker kring tillväxtaktier som slukar pengar och gör förlust. Ulf Hedlundh tar upp några av Svolders nuvarande portföljbolag som Garo och New Wave Group där vi får en inblick i hans tankegångar kring aktien just nu. Det bli också en diskussion om tidigare innehav i Svolder där Ulf Hedlundh motiverar varför de inte är kvar i Svolders portfölj. Därtill bjuds vi även på Ulf Hedlundhs tankar om allt möjligt annat som börslistade idrottsföreningar till Riksbankens prestationer. Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet.se/event/ Häng med i flödet på: 👉 TikTok - https://www.tiktok.com/@nordnet.sverige 👉 Instagram - https://www.instagram.com/nordnet/ 👉 Twitter - https://twitter.com/NordnetSE 👉 Facebook - https://www.facebook.com/nordnetsverige/ 👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Disclaimer: Finansiella instrument kan både öka och minska i värde. Det finns en risk att du inte får tillbaka de pengar du investerar.

Innan du investerar i en aktie eller fond bör du läsa informationsbroschyren som finns hos bolaget och faktabladet som du hittar i orderläggningsfönstret samt på aktien eller fondens produktsida på nordnet.se..

Videon i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarSe hela klippet

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mest sedda

Senaste nytt