Video

Trading Direkt Healthcare v. 26 | Idogen, Cantargia, Oncopeptides, Enzymatica, Immunovia

00:00 Intro 01:43 Idogens vd Anders Karlsson 15:53 Magnus svarar och förklarar om cellterapi 23:28 Cantargias garanterade företrädesemission 27:24 Den rådgivande expertpanelen CHMP:s positiva besked för Pepaxti i EU 32:58 Forskning som visar att Enzymaticas förkylningsspray Coldzyme blockerar omikronvirus. 35:51 Immunovias resultatutfall för Panfam 1-studien Trading Direkt Healthcare gästas av Anders Karlsson, vd för Idogen som belyser cellterapiområdet som bolaget verkar inom.

Området har sett ett ökat intresse på marknaden under senare år. Längst framskridet projekt hos Idogen är Ido8, under utveckling för behandling av hemofili. Segmentet Magnus svarar och förklarar går i veckans avsnitt närmare in på cellterapi. I nyhetssvepet avhandlar vi Cantargias företrädesemission, expertpanelen CHMP:s positiva rekommendation för ett marknadsgodkännande av Pepaxti i EU vid behandling av en blodcancerformen multipelt myelom, studieresultat från diagnostestbolaget Immunovia och forskning som visar att Enzymaticas förkylningsspray Coldzyme blockerar omikronvirus. Trading Direkt Healthcare sänds varje måndag klockan 12.00 med fokus på de senaste händelserna inom life science..

Videon i sin helhet  Denna källa tillämpar ofta läsvägg för sina artiklarSe hela klippet

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mest sedda

Senaste nytt