Bioservo Technologies (BIOS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Bioservo Technologies aktie

BIOS  

Bioservo Technologies är ett teknikbolag med inriktning mot robotteknologi anpassat för personer som lider utav nedsatt muskelstyrka. Teknologin baseras på den framtagna SEM-teknologin (Soft Extra Muscle), som stärker patientens uthållighet. Exempel är bolagets servohandske som är anpassad för personer med nedsatt funktion i händerna. Bolaget grundades 2006 och har sitt huvudkontor i Kista.

Bioservo Technologies tillhör sektorn Hälsovård och branschen Hälsovård & Hjälpmedel. Bolaget har ett börsvärde på 210 MSEK, en omsättning på 26 MSEK och med ett resultat på -28 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Bioservo Technologies

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Bioservo Technologies (BIOS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Bioservo Technologies aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern BIOS. Aktien har ett P/E-tal på -7.6 och P/S-tal på 13.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Bioservo Technologies utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Bioservo Technologies Avanza – se aktiekurs idag

Se Bioservo Technologies senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Bioservo Technologies – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Bioservo Technologies.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Bioservo Technologies.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Bioservo Technologies

Bioservo Technologies

TickerBIOS
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschHälsovård & Hjälpmedel
Börsvärde210 MSEK
Omsättning26 MSEK
Vinst-28 MSEK
P/E-7.6
P/S13.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Bioservo Technologies

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Bioservo Technologies? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter