Chr Hansen (DK) (CHR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Chr Hansen (DK) aktie

CHR  

Christian Hansen Holding är en global livsmedelskoncern. Idag återfinns affärsinriktningen inom utveckling av enzymer och naturliga färger som används som tillsatser inom livsmedelsindustrin. En stor del inom verksamheten innefattar forskning och utveckling av goda bakterier som tillsätts i diverse probiotika produkter. Bolaget grundades 1874 och har sitt huvudkontor i Hørsholm.

Chr Hansen (DK) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedel. Bolaget har ett börsvärde på 74 873 MDKK, en omsättning på 8 766 MDKK och med ett resultat på 1 720 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Chr Hansen (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Chr Hansen (DK) (CHR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Chr Hansen (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern CHR. Aktien har ett P/E-tal på 43.5 och P/S-tal på 11.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Chr Hansen (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Chr Hansen (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Chr Hansen (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Chr Hansen (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Chr Hansen (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Chr Hansen (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Chr Hansen (DK)

Chr Hansen (DK)

TickerCHR
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde74 873 MDKK
Omsättning8 766 MDKK
Vinst1 720 MDKK
P/E43.5
P/S11.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Chr Hansen (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Chr Hansen (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter