Atria (FI) (ATRAV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Atria (FI) aktie

ATRAV  

Atria är en livsmedelskoncern. Under koncernen återfinns ett flertal aktörer där de mer kända inkluderar Sibylla, Lithells och Ridderheims. Dotterbolagens verksamhet innefattar tillverkning av leverpastej, kött- och kycklingprodukter, samt diverse färdigprodukter. Verksamhet innehas på global nivå, främst koncentrerad till Norden, Baltikum och Ryssland. Bolaget grundades 1903 och har sitt huvudkontor i Atria.

Atria (FI) tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedel. Bolaget har ett börsvärde på 320 MEUR, en omsättning på 1 472 MEUR och med ett resultat på 26 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Atria (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Atria (FI) (ATRAV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Atria (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern ATRAV. Aktien har ett P/E-tal på 12.1 och P/S-tal på 0.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Atria (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Atria (FI) senaste utdelning är 0.5 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Atria (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Atria (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Atria (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Atria (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Atria (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Atria (FI)

Atria (FI)

TickerATRAV
ListaMid Cap
LandFinland
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde320 MEUR
Omsättning1 472 MEUR
Vinst26 MEUR
P/E12.1
P/S0.2
Utdelning0.5 EUR
Direktavkastning4.4%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Atria (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Atria (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter