Copenhagen Capital (DK) (CPHCAP ST) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Copenhagen Capital (DK) aktie

CPHCAP ST  

Copenhagen Capital är ett danskt investmentbolag. Störst andel investeringar återfinns inom fastighetssektorn, både via direkt och indirekt ägande, där portföljen består av kommersiella fastigheter samt bostadsfastigheter. Visionen är att långsiktigt driva vardera investering för att frambringa ökat aktieägarvärde. Bolaget bildades 2008 under namnet KlimaInvest och har sitt huvudkontor i Hellerup.

Copenhagen Capital (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighet - REIT. Bolaget har ett börsvärde på 238 MDKK, en omsättning på 30 MDKK och med ett resultat på 32 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Copenhagen Capital (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Copenhagen Capital (DK) (CPHCAP ST) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Copenhagen Capital (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern CPHCAP ST. Aktien har ett P/E-tal på 7.3 och P/S-tal på 6.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Copenhagen Capital (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Copenhagen Capital (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Copenhagen Capital (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Copenhagen Capital (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Copenhagen Capital (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Copenhagen Capital (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Copenhagen Capital (DK)

Copenhagen Capital (DK)

TickerCPHCAP ST
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighet - REIT
Börsvärde238 MDKK
Omsättning30 MDKK
Vinst32 MDKK
P/E7.3
P/S6.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Copenhagen Capital (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Copenhagen Capital (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter