Ovaro Kiinteistösijoitus (FI) (OVARO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Ovaro Kiinteistösijoitus (FI) aktie

OVARO  

Orava Residential Estate är en finsk fastighetsutvecklare. Idag investerar, äger och förvaltar bolaget diverse fastighetsbestånd främst belägna inom den finska marknaden. En stor del av fastigheterna består av bostadshus där Orava Residential utvecklar och vidaresäljer fastigheterna. Fastigheterna återfinns i tillväxtorter och i området runt Helsingfors. Bolaget grundades under 2010.

Ovaro Kiinteistösijoitus (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighet - REIT. Bolaget har ett börsvärde på 36 MEUR, en omsättning på 15 MEUR och med ett resultat på -3 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ovaro Kiinteistösijoitus (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ovaro Kiinteistösijoitus (FI) (OVARO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ovaro Kiinteistösijoitus (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Small Cap, och med tickern OVARO. Aktien har ett P/E-tal på -10.9 och P/S-tal på 2.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ovaro Kiinteistösijoitus (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ovaro Kiinteistösijoitus (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Ovaro Kiinteistösijoitus (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ovaro Kiinteistösijoitus (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ovaro Kiinteistösijoitus (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ovaro Kiinteistösijoitus (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ovaro Kiinteistösijoitus (FI)

Ovaro Kiinteistösijoitus (FI)

TickerOVARO
ListaSmall Cap
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighet - REIT
Börsvärde36 MEUR
Omsättning15 MEUR
Vinst-3 MEUR
P/E-10.9
P/S2.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ovaro Kiinteistösijoitus (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ovaro Kiinteistösijoitus (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter