eQ Oyj (FI) (EQV1V) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

eQ Oyj (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

EQV1V  

eQ är en verksamma inom finansbranschen. Bolaget verkar som fondkommissionär och erbjuder ett brett utbud av finansiella tjänster inom corporate finance och kapitalförvaltning. Finansiella tjänster inkluderar ett utbud av strukturerade produkter, försäkringar, private-equity fonder och övriga investeringsalternativ. Investeringar återfinns runtom den globala finansmarknaden samt inom ett flertal branscher. Bolagets huvudkontor ligger i Helsingfors.

eQ Oyj (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kapitalförvaltning. Bolaget har ett börsvärde på 1 003 MEUR, en omsättning på 51 MEUR och med ett resultat på 32 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien eQ Oyj (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper eQ Oyj (FI) (EQV1V) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

eQ Oyj (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Mid Cap, och med tickern EQV1V. Aktien har ett P/E-tal på 31.2 och P/S-tal på 14.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

eQ Oyj (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

eQ Oyj (FI) senaste utdelning är 0.7 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

eQ Oyj (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se eQ Oyj (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter eQ Oyj (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien eQ Oyj (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i eQ Oyj (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om eQ Oyj (FI)

eQ Oyj (FI)

TickerEQV1V
ListaMid Cap
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschKapitalförvaltning
Börsvärde1 003 MEUR
Omsättning51 MEUR
Vinst32 MEUR
P/E31.2
P/S14.4
Utdelning0.7 EUR
Direktavkastning2.7%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien eQ Oyj (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om eQ Oyj (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter