Titanium (FI) (TITAN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Titanium (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

TITAN  

Titanium är verksamma inom finansbranschen. Koncernen erbjuder idag ett brett utbud av finansiella tjänster inom kapitalförvaltning, lånefinansiering samt pension. Inom koncernen förvaltas även ett flertal investeringsfonder och strukturerade finansiella produkter. Bolaget grundades ursprungligen under 2009 och har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Titanium (FI) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Kapitalförvaltning. Bolaget har ett börsvärde på 150 MEUR, en omsättning på 18 MEUR och med ett resultat på 8 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Titanium (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Titanium (FI) (TITAN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Titanium (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern TITAN. Aktien har ett P/E-tal på 19 och P/S-tal på 7.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Titanium (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Titanium (FI) senaste utdelning är 0.8 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Titanium (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Titanium (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Titanium (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Titanium (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Titanium (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Titanium (FI)

Titanium (FI)

TickerTITAN
ListaFirst North
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschKapitalförvaltning
Börsvärde150 MEUR
Omsättning18 MEUR
Vinst8 MEUR
P/E19
P/S7.2
Utdelning0.8 EUR
Direktavkastning5.5%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Titanium (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Titanium (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter