Exxon Mobil (XOM) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Exxon Mobil aktie

XOM  

Exxon Mobil är ett gas- och oljebolag. Bolaget utforskar, producerar och transporterar råolja och naturgas samt övriga petroleumprodukter. Olika kemikalier som bolaget producerar inkludera diverse polyeten, samt aromat. Verksamhet återfinns både på land och till sjöss på global nivå, med störst verksamhet inom den nordamerikanska marknaden. Bolaget bildades 1999 via fusionen av Exxon och Mobil. Huvudkontoret ligger i Irving, Texas.

Mer om aktien Exxon Mobil

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Exxon Mobil (XOM) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Exxon Mobil utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Exxon Mobil Avanza – se aktiekurs idag

Se Exxon Mobil senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Exxon Mobil – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Exxon Mobil.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Exxon Mobil.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Exxon Mobil

Exxon Mobil

TickerXOM
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Exxon Mobil

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Exxon Mobil? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter