Hemcheck Sweden (HEMC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Hemcheck Sweden aktie

🔔 Skapa bevakning

HEMC  

Hemcheck Sweden Holding utvecklar och kommersialiserar produkter för upptäckande av hemolys i blodprover. När röda blodkroppar spricker i blodrören uteblir provanalyser. Bolaget har utvecklat produkter som säkerställer att hemolysen upptäcks i ett tidigt stadie, vilket medför att blodprovet kan tas om hand omedelbart. Bolaget utvecklar även digital avläsning som används som komplement till huvudprodukten. Hemcheck Sweden grundades 2010 och har huvudkontor i Karlstad.

Hemcheck Sweden tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 42 MSEK, en omsättning på 5 MSEK och med ett resultat på -13 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Hemcheck Sweden

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Hemcheck Sweden (HEMC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Hemcheck Sweden aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern HEMC. Aktien har ett P/E-tal på -3.2 och P/S-tal på 13.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Hemcheck Sweden utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Hemcheck Sweden Avanza – se aktiekurs idag

Se Hemcheck Sweden senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Hemcheck Sweden – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Hemcheck Sweden.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Hemcheck Sweden.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Hemcheck Sweden

Hemcheck Sweden

TickerHEMC
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde42 MSEK
Omsättning5 MSEK
Vinst-13 MSEK
P/E-3.2
P/S13.6

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Hemcheck Sweden

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Hemcheck Sweden? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter