Clean Industry (CISH) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Clean Industry aktie

CISH  

Industrial Solar Holding Europe är inriktade mot att erbjuda diverse produkter och ingenjörstjänster inom energisektorn. Störst inriktning återfinns inom solenergisektorn, där bolaget erbjuder solenergilösningar till den europeiska marknaden. Kunderna återfinns huvudsakligen bland större bolag där det finns en uttrycklig vilja att gå över till solenergi från tidigare olje- och gasenergi.

Clean Industry tillhör sektorn Kraftförsörjning och branschen Solkraft. Bolaget har ett börsvärde på 52 MSEK, en omsättning på 3 MSEK och med ett resultat på -16 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Clean Industry

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Clean Industry (CISH) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Clean Industry aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern CISH. Aktien har ett P/E-tal på -3.2 och P/S-tal på 10.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Clean Industry utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Clean Industry Avanza – se aktiekurs idag

Se Clean Industry senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Clean Industry – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Clean Industry.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Clean Industry.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Clean Industry

Clean Industry

TickerCISH
ListaSpotlight
LandSverige
SektorKraftförsörjning
BranschSolkraft
Börsvärde52 MSEK
Omsättning3 MSEK
Vinst-16 MSEK
P/E-3.2
P/S10.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Clean Industry

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Clean Industry? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter