Intellego Technologies aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Intellego Technologies aktie

 

Sedan grundandet 2011 har Intellego Technologies vuxit till att bli världsledande inom fotokrom indikatorteknik, föredraget av akademiska forskare, OEM-tillverkare och används i branschapplikationer runt om i världen. Med sitt patenterade fotokroma bläck som ändrar färg baserat på exponering för ultraviolett strålning eller specifika ämnen, producerar Intellego dosimetrar av högsta kvalitet i en mängd olika format och anpassade alternativ för att möta de ständigt utvecklande behoven hos tillverkare av ultravioletta enheter (OEM) och slutanvändare.

Mer om aktien Intellego Technologies

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Intellego Technologies aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Intellego Technologies utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Nyheter Intellego Technologies – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Intellego Technologies.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Intellego Technologies.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Intellego Technologies

Intellego Technologies

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Intellego Technologies

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Intellego Technologies? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter