Nicoccino (NICO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Nicoccino aktie

🔔 Skapa bevakning

NICO  

Nicoccino Holding tillverkar nikotinprodukter. Produkten är konstruerad som en tunn film som sätts nära munslemhinnan för att absorberas och snabbt komma ut i blodomloppet. Visionen är att erbjuda rökare ett effektivt hjälpmedel för att sluta röka. Försäljning sker idag via bolagets E-handelssida och kunderna återfinns främst inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Täby.

Nicoccino tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Tobak. Bolaget har ett börsvärde på 81 MSEK, en omsättning på 0 MSEK och med ett resultat på -5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nicoccino

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nicoccino (NICO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nicoccino aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern NICO. Aktien har ett P/E-tal på -15 och P/S-tal på 1024.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nicoccino utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nicoccino Avanza – se aktiekurs idag

Se Nicoccino senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nicoccino – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nicoccino.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Nicoccino.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag