Nordfyns Bank (DK) (NRDF) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nordfyns Bank (DK) aktie

NRDF  

Nordfyns Bank bedriver bankverksamhet. Idag tillhandahåller banken ett brett utbud av finansiella tjänster, både till privat- och företagskunder och innefattar finansiering, kapitalförvaltning, pensions- och skadeförsäkring. Inom ett flertal affärsområden bedriver banken samarbete med andra aktörer. Störst marknad återfinns inom den danska marknaden. Banken grundades ursprungligen 1897 och har sitt huvudkontor i Bogense.

Nordfyns Bank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 411 MDKK, en omsättning på 181 MDKK och med ett resultat på 20 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nordfyns Bank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nordfyns Bank (DK) (NRDF) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nordfyns Bank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern NRDF. Aktien har ett P/E-tal på 20.9 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nordfyns Bank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nordfyns Bank (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Nordfyns Bank (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nordfyns Bank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nordfyns Bank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nordfyns Bank (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nordfyns Bank (DK)

Nordfyns Bank (DK)

TickerNRDF
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde411 MDKK
Omsättning181 MDKK
Vinst20 MDKK
P/E20.9
P/S2.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nordfyns Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nordfyns Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter