Otello (NO) (OTEC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Otello (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

OTEC  

Otello är en IT-koncern som utvecklar mjukvarulösningar. Bland produkterna återfinns Opera webbläsare. Opera finns tillgänglig för användning i mobil och dator. Utöver Opera har bolaget framtagit teknologiska plattformar, mobila - samt nätverkslösningar för företagskunder. Produkterna används på global nivå. Otello grundades 1995 och gick fram till 2018 under bolagsnamnet Opera Software. Huvudkontoret ligger i Oslo.

Otello (NO) tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Internettjänster. Bolaget har ett börsvärde på 4 302 MNOK, en omsättning på 2 117 MNOK och med ett resultat på -164 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Otello (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Otello (NO) (OTEC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Otello (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern OTEC. Aktien har ett P/E-tal på -26.2 och P/S-tal på 2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Otello (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Otello (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Otello (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Otello (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Otello (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Otello (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Otello (NO)

Otello (NO)

TickerOTEC
ListaOB Match
LandNorge
SektorInformationsteknik
BranschInternettjänster
Börsvärde4 302 MNOK
Omsättning2 117 MNOK
Vinst-164 MNOK
P/E-26.2
P/S2

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Otello (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Otello (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter