Speqta (SPEQT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Speqta aktie

SPEQT  

Speqta är verksamma inom digital marknadsföring. Bolaget erbjuder produkter och tjänster som berör prestationsbaserad marknadsföring av E-handelsbutiker. Den egenutvecklade tekniska plattformen baseras på big-data analys och leadgenerering, som använd vid utvärdering av konsumentbeteenden. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget gick tidigare under namnet Mytaste och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Speqta tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Internettjänster. Bolaget har ett börsvärde på 386 MSEK, en omsättning på 126 MSEK och med ett resultat på 27 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Speqta

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Speqta (SPEQT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Speqta aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SPEQT. Aktien har ett P/E-tal på 14.2 och P/S-tal på 1.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Speqta utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Speqta Avanza – se aktiekurs idag

Se Speqta senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Speqta – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Speqta.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Speqta.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Speqta

Speqta

TickerSPEQT
ListaFirst North
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschInternettjänster
Börsvärde386 MSEK
Omsättning126 MSEK
Vinst27 MSEK
P/E14.2
P/S1.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Speqta

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Speqta? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter