Promore Pharma (PROMO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Promore Pharma aktie

PROMO  

Promore Pharma är ett svenskt biofarmaceutiskt bolag. Idag är verksamheten inriktad mot att utveckla peptidbaserade läkemedel, vilket innefattar behandling utav sårvård. Produkterna kan exempelvis användas vid behandling utav senreparation, venösa bensår, diabetesfotsår, samt övriga kroniska sår. Bolaget grundades 2002 och har sitt huvudkontor i Solna.

Promore Pharma tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 49 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -29 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Promore Pharma

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Promore Pharma (PROMO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Promore Pharma aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern PROMO. Aktien har ett P/E-tal på -1.7 och P/S-tal på 2907.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Promore Pharma utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Promore Pharma Avanza – se aktiekurs idag

Se Promore Pharma senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Promore Pharma – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Promore Pharma.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Promore Pharma.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Promore Pharma

Promore Pharma

TickerPROMO
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde49 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-29 MSEK
P/E-1.7
P/S2907.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Promore Pharma

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Promore Pharma? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter