ProstaLund (PLUN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

ProstaLund aktie

🔔 Skapa bevakning

PLUN  

ProstaLund innehar verksamhet inom medicinteknologi. Specialiseringen är idag främst inriktad mot behandling av prostataförstoring (BPH). Via bolagets CoreTherm ges värmebehandling av godartad prostataförstoring, utan behov av ett kirurgiskt ingrepp. Visionen är att erbjuda både snabbare och mer effektivare lösningar gentemot traditionella angreppssätt. Bolaget grundades 1991 och har verksamhet på global nivå, med huvudkontor i Lund.

ProstaLund tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 220 MSEK, en omsättning på 14 MSEK och med ett resultat på -9 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien ProstaLund

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper ProstaLund (PLUN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

ProstaLund aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern PLUN. Aktien har ett P/E-tal på -23.4 och P/S-tal på 13.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

ProstaLund utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

ProstaLund Avanza – se aktiekurs idag

Se ProstaLund senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter ProstaLund – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien ProstaLund.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i ProstaLund.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om ProstaLund

ProstaLund

TickerPLUN
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde220 MSEK
Omsättning14 MSEK
Vinst-9 MSEK
P/E-23.4
P/S13.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien ProstaLund

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om ProstaLund? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter