Scandinavian Brake (DK) (SBS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Scandinavian Brake (DK) aktie

SBS  

Scandinavian Brake Systems är en tillverkare av bromsskivor och bromsbelägg. Utöver erbjuder bolaget diverse tekniska komponenter., huvudsakligen olika friktionslösningar för motorcyklar och bilar. Verksamhet innehas på global nivå, främst på den europeiska marknaden via koncernens etablerade dotterbolag. Bolaget grundades 1964 och har sitt huvudkontor i Svendborg.

Scandinavian Brake (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 47 MDKK, en omsättning på 664 MDKK och med ett resultat på -12 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Scandinavian Brake (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Scandinavian Brake (DK) (SBS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Scandinavian Brake (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern SBS. Aktien har ett P/E-tal på -3.8 och P/S-tal på 0.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Scandinavian Brake (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Scandinavian Brake (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Scandinavian Brake (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Scandinavian Brake (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Scandinavian Brake (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Scandinavian Brake (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Scandinavian Brake (DK)

Scandinavian Brake (DK)

TickerSBS
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde47 MDKK
Omsättning664 MDKK
Vinst-12 MDKK
P/E-3.8
P/S0.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Scandinavian Brake (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Scandinavian Brake (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter