Kongsberg Automotive (NO) (KOA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Kongsberg Automotive (NO) aktie

KOA  

Kongsberg Automotive är en industriell koncern. Bolaget tillhandahåller systemlösningar och reservdelar till fordonsindustrin. Utbudet består av lösningar inom komfort- och säkerhetsrelaterade produkter, chassi, samt övriga specialprodukter. Produkterna levereras till biltillverkare på global nivå och används i tunga och lätta fordon. Utöver erbjuds eftermarknadsservice som berör installation, reparation samt utbildning. Bolaget grundades 1987 och har sitt huvudkontor i Kongsberg.

Kongsberg Automotive (NO) tillhör sektorn Industri och branschen Industrikomponenter. Bolaget har ett börsvärde på 3 057 MNOK, en omsättning på 10 964 MNOK och med ett resultat på -1 162 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Kongsberg Automotive (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Kongsberg Automotive (NO) (KOA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Kongsberg Automotive (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern KOA. Aktien har ett P/E-tal på -2.6 och P/S-tal på 0.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Kongsberg Automotive (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Kongsberg Automotive (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Kongsberg Automotive (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Kongsberg Automotive (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Kongsberg Automotive (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Kongsberg Automotive (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kongsberg Automotive (NO)

Kongsberg Automotive (NO)

TickerKOA
ListaOB Match
LandNorge
SektorIndustri
BranschIndustrikomponenter
Börsvärde3 057 MNOK
Omsättning10 964 MNOK
Vinst-1 162 MNOK
P/E-2.6
P/S0.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kongsberg Automotive (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kongsberg Automotive (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter