Vestjysk Bank (DK) (VJBA) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Vestjysk Bank (DK) (VJBA)

Vestjysk Bank (DK) aktie

Vestjysk Bank bedriver bankverksamhet. Idag erbjuder banken ett brett utbud av finansiella tjänster innefattande sparande, finansiering och kapitalförvaltning, samt pensionsförsäkring åt både privat- och företagskunder. En stor del av kunderna återfinns inom jordbruks – och marina sektorn. Banken grundades ursprungligen 1874 och har sitt huvudkontor i Lemvig.

Vestjysk Bank (DK) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Vestjysk Bank (DK). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Vestjysk Bank (DK), som verkar inom finans & fastighetsektorn och finns på mid cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:

Mer om Vestjysk Bank (DK)

Vestjysk Bank (DK)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerVJBA
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde429 MDKK
Omsättning868 MDKK
Vinst331 MDKK
P/E1.3
P/S0.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Vestjysk Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Vestjysk Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter