Spotlight Group - Nyheter, insynshandel och pressmeddelanden
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Vad är Spotlight Group?

Spotlight Group

Spotlight Group är en koncern bestående av fristående verksamheter med ett gemensamt syfte – att förenkla för bolag att växa. Bolaget etablerades 1997 och marknadsplatsen Spotlight Stock Market har idag cirka 170 noterade bolag med flera hundratusen aktiva investerare. Sedermera Fondkommission och MCL, med expertis inom kapitalanskaffning för tillväxtbolag respektive börs- och aktiemarknadsjuridik, har också varit två helt avgörande verksamheter i koncernens utveckling. Sedan start har även en rad andra nydanande initiativ tagits, vilket skapat ett ekosystem av börsnära tjänster anpassade efter tillväxtbolagens behov i en noterad miljö. Spotlight Group avser att fortsätta vara en pionjär i att utveckla verktyg för noterade tillväxtföretag och därmed skapa förutsättningar för ökad sysselsättning, innovation och konkurrenskraft. Spotlight är under september 2020 aktuella med en börsnotering av bolagets aktie, en IPO på marknadsplatsen Spotlight.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Analyser.nu

Spotlight Group - Analys

SME Growth Market-status stärker positionen

Spotlight Group
02 Oct 2020 09:20

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Om Spotlight Group

Spotlight Group

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerSPGR
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschKapitalförvaltning
Börsvärde251 MSEK
Omsättning113 MSEK
Vinst9 MSEK
P/E27.1
P/S2.1

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Spotlight Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Spotlight Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter