Här är Börsveckans tre köpråd
Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Nyheter Börskollen Investeringstips

Här är Börsveckans tre köpråd

Här

Börsveckan har i sin senaste utgåva gett köpråd för Tcecur, Bokusgruppen och Arla Plast. Tidningen rekommenderar att avvakta med Autostore, Svitzer och Concejo. Implantica kommenteras utan konkret råd.

  • Börsveckan ger köpråd för Tcecur, Bokusgruppen och Arla Plast.
  • Autostore, Svitzer och Concejo får avvakta-råd.
  • Implantica kommenteras som högriskaktie.

Börsveckan har i sin senaste analys gett köpråd för säkerhetsbolaget Tcecur, bokhandeln Bokusgruppen och plastföretaget Arla Plast. För norska lagerautomationsbolaget Autostore, danska rederiet Svitzer och investmentbolaget Concejo lämnar tidningen rådet att avvakta. Implantica kommenteras som en högriskaktie men utan konkret köpråd.

Tcecur, Bokusgruppen och Arla Plast får köpråd

Säkerhetsbolaget Tcecur har haft en tuff period på börsen och den senaste kvartalsrapporten var inte imponerande. Trots detta ser Börsveckan potential i bolaget och ger ett köpråd, med hänvisning till dess höga ambitionsnivå och möjliga framtida uppfyllande av mål.

Bokhandeln Bokusgruppen avslutade 2023 starkt och har satt upp nya finansiella mål för det innevarande året. Med en hög direktavkastning bedöms aktien som intressant, vilket resulterar i ett köpråd från Börsveckan.

Arla Plast har haft en positiv utveckling på börsen i år. Bolaget, som har starka marknadspositioner inom plastbranschen, anses vara ett välskött nischföretag med en icke-avskräckande värdering. Därför ger tidningen ett köpråd även för detta bolag.

Avvaktande råd för Autostore, Svitzer och Concejo

Autostore, ett norskt bolag inom lagerautomation, växer när fler industribolag och handlare söker effektivisera sina lager. Trots en svag aktieutveckling nyligen bedöms värderingen som rimlig, och Börsveckan rekommenderar att avvakta.

Det danska rederiet Svitzer har haft stabil lönsamhet de senaste fem åren, tack vare långa kontrakt som bidrar till god vinstvisibilitet och utdelningskapacitet. Aktien anses vara rimligt värderad, och rådet blir att avvakta.

Börsveckan gav tidigare i år ett köpråd för investmentbolaget Concejo, vilket resulterade i en aktieuppgång med knappt 60 procent inklusive utdelning. Nu väljer tidningen att ta hem vinsten och ändrar sitt råd till avvakta.

Detta skriver Börsveckan, rapporterar nyhetsbyrån Finwire.

Implantica – en högriskaktie

Implantica har haft en längre marknadsgodkännandeprocess i USA än väntat. I mars togs dock ett viktigt steg mot lansering. "Vi säger inte att utfallet är binärt i Implantica men kommersialiseringsfasen är ganska lång och mödosam så aktien ska betraktas som en högriskaktie med allt vad det innebär", skriver tidningen.

Vi på Börskollen följer noga dessa rekommendationer och analyser för att ge våra läsare den bästa möjliga insikten i aktiemarknaden.

Börskollens app – Högt betyg ⭐⭐⭐⭐⭐ och 250.000 nedladdningar

Ladda hem

Vårt nyhetsbrev – Utvalda börsnyheter och heta investeringscase varje vecka

Prenumerera

Läses av andra just nu

Innehåller annonslänkar. Investeringar innebär risk (se här)

Tips: 50% rabatt hos fondroboten Opti

Dags att komma igång med sparande? Fondroboten Opti erbjuder en populär spartjänst som är perfekt för regelbundet månadssparande. Just nu får nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 automatiskt 50 % rabatt på Optis avgift i 3 månader!

STÄNG X
Populär sparapp – över 500 000 nedladdningar
Många och höga externa omdömen
Högst grad av diversifiering
Perfekt för regelbundet månadssparande
KOM IGÅNG

Nya kunder som använder Börskollens unika kampanjkod BORSKOLLEN50 får automatiskt 50 procent rabatt på Optis avgift i 3 månader

Populära ekonominyheter

Om aktien TCECUR

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt