Arla Plast (ARPL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Arla Plast aktie

ARPL  

Arla Plast är en tillverkare och leverantör av extruderade skivor i tekniska plastmaterial. Plastskivorna är tillverkade i PC, ABS och PETG och har flertalet användningsområden som för säkerhetsprodukter, maskinskydd, ishockeyrinkar, växthus, pooltak, ljudbarriärer m.m. Utöver huvudverksamheten erbjuds eftermarknadsservice, support och underhåll. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro inom Europa. Arla Plast grundades 1969 och har sitt huvudkontor i Borensberg.

Arla Plast tillhör sektorn Industri och branschen Byggmaterial.

Mer om aktien Arla Plast

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Arla Plast (ARPL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Arla Plast aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern ARPL. Aktien har ett P/E-tal på 12.7 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Arla Plast utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Arla Plast Avanza – se aktiekurs idag

Se Arla Plast senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Arla Plast – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Arla Plast.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Arla Plast.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Arla Plast

Arla Plast

TickerARPL
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschByggmaterial
Börsvärde1 022 MSEK
Vinst80 MSEK
P/E12.7
P/S1.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Arla Plast

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Arla Plast? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter