Implantica (IMP A SDB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Implantica aktie

🔔 Skapa bevakning

IMP A SDB  

Implantica är en medicinteknisk grupp med verksamhet inom implanterbar medicinska utrustningen och e-hälsomarknaden. Företagets ledande produkt RefluxStopTM är ett passivt CE-märkt implantat för förebyggande av gastroesofagus reflux. Nuvarande kirurgiska gastroesofageala refluxsjukdomar ("GERD") fungerar genom att komprimera matpassagen, vilket ger upphov till olika ogynnsamma komplikationer. RefluxStopTM har en helt annan designuppsats som ger bättre resultat utan komplikationerna i samband med befintliga kirurgiska GERD-behandlingar. Företaget anser att RefluxStopTM har potential att stimulera till ett paradigmskifte i GERD-behandlingar. Förutom RefluxStopTM har företaget en omfattande produktrörledning som förväntas stödja Implanticas tillväxt ytterligare under de kommande åren. Koncernen grundades 2015 av Dr. Peter Forsell, huvudägare och verkställande direktör (VD) genom att foga samman två plattformsteknologier samt produkter och patent. Det tog åtta år att utveckla plattformsteknologierna, de trådlösa energi- och e-hälsoplattformarna, och efter att ha skannat hela kroppen för lämpliga produktapplikationer skapades en stor patentportfölj med över 1000 patentärenden. Under en treårsperiod analyserade över 70 ingenjörer över 300 individuella uppfinningar, genomförde marknads- och produktanalys och prototyper för att välja ut 40 livskraftiga kandidater för implantatprodukter. Detta ger en plattform för ytterligare långsiktig tillväxtpotential, men förutom kommersialiseringen av RefluxStopTM, som redan finns på marknaden, fokuserar företaget strikt på att lansera ytterligare tre produkter, UriControl®, UriRestore® och AppetiteControl ™. Implantica är under september 2020 aktuella med en IPO inför en börsnotering av bolagets aktie på marknadsplatsen Nasdaq First North Premier Growth Market.

Implantica tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 3 496 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -128 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Implantica

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Implantica (IMP A SDB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Implantica aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern IMP A SDB. Aktien har ett P/E-tal på -22.9 och P/S-tal på 1095.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Implantica utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Implantica Avanza – se aktiekurs idag

Se Implantica senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Implantica – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Implantica.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Implantica.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Implantica

Implantica

TickerIMP A SDB
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde3 496 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-128 MSEK
P/E-22.9
P/S1095.4

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Implantica

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Implantica? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter