Concejo B (CNCJO B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Concejo B aktie

🔔 Skapa bevakning

CNCJO B  

Consilium är en leverantör av produkter och system för säkerhet och navigation. Produktsortimentet omfattar bland annat brandskydd, detektion av gas och utsläpp av rökgaser, liksom navigationsutrustning. Produkter och system marknadsförs huvudsakligen till aktörer inom rederi samt olje- och gassektorn. Idag innehas verksamhet på global nivå, med huvudkontor i Nacka.

Concejo B tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Säkerhet & Bevakning. Bolaget har ett börsvärde på 779 MSEK, en omsättning på 284 MSEK och med ett resultat på -7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Concejo B

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Concejo B (CNCJO B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Concejo B aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern CNCJO B. Aktien har ett P/E-tal på -105.3 och P/S-tal på 3.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Concejo B utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Concejo B senaste utdelning är 15 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 22.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Concejo B Avanza – se aktiekurs idag

Se Concejo B senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Concejo B – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Concejo B.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Concejo B.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Concejo B

Concejo B

TickerCNCJO B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschSäkerhet & Bevakning
Börsvärde779 MSEK
Omsättning284 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-105.3
P/S3.2
Utdelning15 SEK
Direktavkastning22.5%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Concejo B

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Concejo B? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter