Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Aktierna rasade rejält - tidningens råd: Köp nu"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Aktierna rasade rejält - tidningens råd: Köp nu" som skrevs av Aktiespararna eller "Dagens aktierekommendationer – Evolution och Kinnevik med på listan" av Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Aktierna rasade rejält - tidningens råd: Köp nu

Rasade tvåsiffrigt för bara några dagar sedan - Börsveckan ser supertillfälle att köpa..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

2. Börsveckan ger köpråd för sju aktier och säljråd för Hemnet.

Börsveckan ger köpråd för de sju aktierna BHG, Note, Byggmax, Revolution Race, Getinge, Tele2 och norska Europris i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Evolution, C-Rad, Essity och Vitrolife..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 6 februari. Några av..

3. Dagens aktierekommendationer – Evolution och Kinnevik med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 6 februari. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: BNP Paribas Exane..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

4. Veckans TA – Castellum, Sinch & Boliden

Veckans TA – v6 2023-02-06 I detta avsnitt av Veckans TA tittar vi närmare på tre aktier som gått väldigt starkt under den senaste tiden. Gemensamt för samtliga aktier i detta avsnitt är att de noterar sig..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

5. Di listar tolv uppköpskandidater

Dagens industri har listat tolv bolag som kan tänkas stå närmast på tur att bli uppköpta. Dessa är: Tele2 Kindred Viaplay MTG Concentric Meko Knowit Nordic Waterproofing Nobia Pierce Nelly Catena Media..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

6. Kindred, Volvo Car & Handelsbanken – Här är alla veckans rapporter

Dag Bolag Typ av rapport måndag Balco Group Årsrapport måndag Fabege Årsrapport tisdag Annexin Pharmaceuticals Årsrapport tisdag CellaVision Årsrapport tisdag CTT Systems Årsrapport tisdag DevPort Årsrapport..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

7. Därför ska du inte köpa investmentbolaget nu

Analyshuset om populära aktien: Kopiera innehavet istället..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

Stockholmsbörsen har som väntat öppnat nedåt på måndagen, tyngd av nedgången på Wall Street i fredags.  Efter drygt 10 minuters..

8. Vinnare & Förlorare - Better Collective stiger på höjd prognos för 2022

Stockholmsbörsen har som väntat öppnat nedåt på måndagen, tyngd av nedgången på Wall Street i fredags.  Efter drygt 10 minuters handel var OMXS30-indexet ned 0,59 procent till 2 281,02. Indexet har under dagen..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

9. Momentumaktier - Dessa nio aktier har idag noterat nytt årshögsta

Hittills i dag har det bjudits på nio nya 52-veckorshögsta på Stockholmsbörsens listor. För investerare som fokuserar på trendföljande momentumstrategier kan det vara intressant att leta efter aktier som noterar..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

10. Analytiker ser stor rasrisk efter rallyt - Di

Det råder usel risk/avkastnings-profil på börsen just nu, anser IG:s marknadsanalytiker Martin Nilsson.  Att börsen redan börjat återbesöka börstopparna från 2021 rimmar inte med den riskbild som Nilsson ser i..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Experterna: Bolagen som höjer utdelningen mest

Experterna förväntar sig pengaregn inför rapportveckan - kan höja utdelningen med 60%..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

12. Di ger en köprekommendation för ratade Axfood

Dagens industri väljer att utfärda en ny köprekommendation på dagligvarubolaget Axfood efter att ha träffat rätt senast 2021. Ett år efter den rekommendationen hade aktien rusat 38 procent medan börsen var ner..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Volvo Lastvagnar slog rekord i antal levererade fordon förra året. Men snabbast ökade efterfrågan på ellastbilar. – Där har vi en..

13. Rekordår för Volvo Lastvagnar

Volvo Lastvagnar slog rekord i antal levererade fordon förra året. Men snabbast ökade efterfrågan på ellastbilar. – Där har vi en ledande position globalt, säger vd Roger Alm...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

14. Kina stöttar Rysslands krig i Ukraina - WSJ

Kina tillhandahåller teknik som Rysslands militär behöver för att fortsätta sitt krig i Ukraina trots internationella sanktioner och exportkontroller. Det visar en granskning av ryska tulluppgifter som Wall Street..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

15. Mäklare: Skulle inte köpa bostad utan jurist

Den svenska fastighetsmäklaren har en unik roll, med arbetsuppgifter som sticker ut på den europeiska kartan. Mäklaren Johan Wretman skulle inte köpa en bostad i Sverige utan en jurist på sin sida...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Annexin

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.