Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – Embracer och Media and Games med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – Embracer och Media and Games med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Aktiechefen: Börsen kortsiktigt översåld" av Privata Affärer – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – Embracer och Media and Games med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 6 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Bernstein..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Japanens drömjobb: Får 750 i timmen för ”att göra ingenting”

En japansk man har gjort karriär av att göra ingenting – och får 10 000 yen (motsvarande 758 kronor) i timmen för besväret, rapporterar Reuters. Shoji Morimoto från Tokyo arbetade tidigare på ett bokförlag..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Aktiechefen: Börsen kortsiktigt översåld. Köpläge för kortsiktiga investerare..

3. Aktiechefen: Börsen kortsiktigt översåld

Aktiechefen: Börsen kortsiktigt översåld. Köpläge för kortsiktiga investerare..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

4. Philip Morris överväger att sänka acceptgrad i budet på Swedish Match - BN

Marlboro-tillverkaren Philip Morris International, PMI, överväger att sänka acceptgraden för sitt bud på snusjätten Swedish Match, enligt källor till Bloomberg News. PMI utvärderar detta efter att aktivistfonden..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

5. Rekordmånga väljer rörligt elavtal

Rekordmånga väljer rörligt elavtal. Bara 5 procent valde bundet..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

6. Vinnare & Förlorare - Camurus stiger på nya finansiella mål

Stockholmsbörsen stiger i inledningen på tisdagen, efter måndagens nedgång i spåren av den europeiska energikrisen.  Forskningsbaserade läkemedelsbolaget Camurus stiger efter att bolaget satt upp nya finansiella..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

7. Nya siffrorna: Så dyrblir elräkningen i vinter

Kallduschen för alla villaägare – chefsekonomen: ”Många kommer gå back”..

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

8. Experten: Elpriset kan stiga till över 10 kr/kWh

Men en uppdelning av elmarknaden skulle kunna gynna Sverige..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

9. Morgan Stanley: Detta kommer att sänka börsen framöver

Morgan Stanley: Detta kommer att sänka börsen framöver. Men först kan vi få se en viss lättnad..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

10. Lista: Dagens insynsaffärer - Björn Borgs försäljningschef säljer aktier för 0,8 miljoner kronor

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 6 september finner vi bland annat "Björn Borgs försäljningschef säljer aktier för 0,8 miljoner kronor" och "Atomico har..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Aktiebedrägeri bakom uppmärksammat självmord

En stämningsansökan på 1,2 miljarder dollar för aktiebedrägeri antas vara en av orsakerna till att Bed Bath & Beyonds finanschef Gustavo Arnal tog sitt liv i förra veckan, rapporterar New York Post.  Under..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

12. Swedbank: Toppen av hökaktighet kan vara nära

I Swedbanks senaste investeringsstrategi bibehålls den neutrala aktievikten, men det adderas ändå något mer risk i portföljen...

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

Livsmedelsverket varnar nu för att flera kycklingflockar har smittats med bakterien campylobacter, vilket kan smitta människor som äter..

13. Livsmedelsverket varnar för smittad kyckling

Livsmedelsverket varnar nu för att flera kycklingflockar har smittats med bakterien campylobacter, vilket kan smitta människor som äter kycklingkött. Det rapporterar SVT.  Livsmedelsverket går därför nu ut med..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

14. Inflationen äter upp lönen – kunderna drar åt svångremmen

Inflationen drar i väg, och handlarna ser att tiderna är tuffare för. Här kommer fyra tydliga tecken på att kunderna drar åt svångremmen. När inflationen rusar påverkar det handeln. Kunderna vänder på..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

15. Ryssland köper vapen från Nordkorea

Enligt amerikansk underrättelsetjänst köper Ryssland miljontals raketer och granater från Nordkorea, ett tecken på att de globala sanktionerna försvårat för den ryska militären. Enligt en nyligen offentliggjord..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt