Björn Borg (BORG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Björn Borg aktie

🔔 Skapa bevakning

BORG  

Björn Borg är verksamma inom detaljhandeln. Bolaget är en tillverkare och återförsäljare av kläder, skor, väskor, glasögon och övriga accessoarer, med fokus mot sportsegmentet. Koncernen har egen verksamhet i alla led från varumärkesutveckling till konsumentförsäljning och försäljning sker via konceptbutiker, licensierade återförsäljare. samt via E-handeln. Störst marknad återfinns inom Norden. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Björn Borg tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Kläder & Skor. Bolaget har ett börsvärde på 949 MSEK, en omsättning på 769 MSEK och med ett resultat på 62 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Björn Borg

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Björn Borg (BORG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Björn Borg aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern BORG. Aktien har ett P/E-tal på 15.3 och P/S-tal på 1.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Björn Borg utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Björn Borg senaste utdelning är 1.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Björn Borg Avanza – se aktiekurs idag

Se Björn Borg senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Björn Borg – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Björn Borg.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Björn Borg.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Björn Borg

Björn Borg

TickerBORG
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorSällanköpsvaror
BranschKläder & Skor
Börsvärde949 MSEK
Omsättning769 MSEK
Vinst62 MSEK
P/E15.3
P/S1.2
Utdelning1.5 SEK
Direktavkastning4%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Björn Borg

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Björn Borg? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter