Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – Oncopeptides och Calliditas Therapeutics med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – Oncopeptides och Calliditas Therapeutics med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Saints Row-försäljningen i USA positiva nyheter för Embracer - Ålandsbanken" av Finwire / Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – Oncopeptides och Calliditas Therapeutics med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 21 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: ABG Sundal..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Castellums vd Rutger Arnhult känner än så länge inte av något krisläge i fastighetssektorn - Di

Fastighetsbolaget Castellum vd Rutger Arnhult känner än så länge inte av något krisläge i fastighetssektorn, trots att aktierna har rasat på börsen i år. "Det går upp och ned i fastighetsbranschen över tid,..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Ålandsbanken har gett en kort morgonkommentar om gamingbolaget Embracers nyligen lanserade AAA-spel Saints Row i USA. Banken skriver att..

3. Saints Row-försäljningen i USA positiva nyheter för Embracer - Ålandsbanken

Ålandsbanken har gett en kort morgonkommentar om gamingbolaget Embracers nyligen lanserade AAA-spel Saints Row i USA. Banken skriver att det är positiva nyheter för Embracer att spelet har uppvisat en god..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

4. Putin i nytt kärnvapenhot – ”inte en bluff”

Ryssland lider svidande nederlag på slagfältet i Ukraina och nu hotar Putin i ett tal på nytt med kärnvapen och understryker att det ”inte är en bluff”. ”Ryssland kommer att använda alla instrument som står..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

5. Putin beordrar allmän mobilisering från den 21 september

Rysslands president Vladimir Putin håller på onsdagsmorgonen sitt tidigare uppskjutna TV-tal till nationen. Talet till nationen är Putins första sedan invasionen i Ukraina i februari. I talet beordras en delvis..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

6. Vinnare & Förlorare - Fortsatt fall för Oncopeptides efter sänkt rek

Stockholmsbörsen inleder onsdagen med en lätt nedgång. Oncopeptides fortsätter på gårdagens kraftiga kursfall med att sjunka ytterligare efter en ny sänkt rekommendation från ABG Sundal Collier.  Efter 30..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

7. Lista: Dagens insynsaffärer - Millicoms teknikchef köper aktier för drygt 0,8 miljoner dollar

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 21 september finner vi bland annat "Millicoms teknikchef köper aktier för drygt 0,8 miljoner dollar" och "Svolders..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

Bara minuter efter Putins tal om delvis allmän mobilisering var alla plan från i Ryssland fullbokade, rapporterar de ryska sajterna..

8. Fullbokade plan från Ryssland bara minuter efter Putins tal

Bara minuter efter Putins tal om delvis allmän mobilisering var alla plan från i Ryssland fullbokade, rapporterar de ryska sajterna Meduza och Lenta enligt Aftonbladet. Norska Dagbladet rapporterar att redan under..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

9. “Dr Doom” spår börsfall på 40 procent

“Dr Doom” spår börsfall på 40 procent. "Lång och otäck" recession väntar..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

10. Efter räntehöjningen: ”Många blir fattigare”

På ledarplats i DN är slutsatsen att bistra tider stundar för hushållen och att många blir fattigare. Sparekonomer tipsar om hur du övervintrar. DN utgår från att situationen blir värre framåt våren då..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Spotifys Storytel-dödare är i gång: ”Är bara början”

Ljudböcker blir det tredje formatet från den svenska streamingjätten någonsin. Nu drar satsningen igång i USA och enligt ljudbokschefen är det bara början...

En nyhet från Breakit som du kan ta del av här.

12. Svenska kronan faller vidare: "Inte ens räntehöjningen stoppar kräftgången"

Svenska kronan faller vidare: "Inte ens räntehöjningen stoppar kräftgången". Den svenska kronan fortsätter att tappa i värde...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

Rekommendationen för Adevinta sänks till sälj och för Flutter till neutral av storbanken Citi. Enligt banken står marknaden för..

13. Citi sänker Adevinta och Flutter - upprepar köp på Evolution

Rekommendationen för Adevinta sänks till sälj och för Flutter till neutral av storbanken Citi. Enligt banken står marknaden för europeiska internetföretag inför ett viktigt tredje kvartal i och med att fokus..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

14. Så vill Elon Musk använda humanoida robotar – som sexpartners

Elon Musk vill ha humanoida robotar, så kallade ”Tesla Bot” i sina fabriker men även i hemmet där de kan användas som till exempel sexpartners. Redan i slutet på september kommer Tesla släppa prototypen av..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

15. I kväll höjer Fed räntan

Frågan är bara hur stor höjningen blir..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien ABG Sundal Collier

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.