Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "Dagens aktierekommendationer – Tesla med på listan"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "Dagens aktierekommendationer – Tesla med på listan" som skrevs av Börskollen eller "Köp Cloetta till ett riktigt reapris - Di" av Finwire / Börskollen – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. Dagens aktierekommendationer – Tesla med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 11 september. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Morgan Stanley..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

2. Fridell: Investmentbolagen jag aldrig skulle köpa

Investmentbolag är allt som oftast en perfekt grundplåt i portföljen. Men det finns undantag. Privata Affärers aktieexpert Marcus Fridell varnar för två skräckexempel där skyhöga kostnader kombineras med en..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

Dagens industri sätter köp på godistillverkaren Cloetta under inslaget Veckans aktie. Bolaget har varit ratat av investerare sedan det..

3. Köp Cloetta till ett riktigt reapris - Di

Dagens industri sätter köp på godistillverkaren Cloetta under inslaget Veckans aktie. Bolaget har varit ratat av investerare sedan det offentliggjorde sitt beslut om att investera i en ny stor fabrik i Nederländerna..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

4. Ny lag i Tyskland kan gynna Nibe - Pareto upprepar köp

Efter att en ny lag röstats igenom i Tyskland tror Pareto Securities att investeringarna i värmepumpar kommer öka i landet. Det kan i sin tur gynna svenska Nibe, framgår det av en analys. Den nya lagen innebär att..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

5. Embracer uppges överväga att sälja Gearbox

Gamingbolaget Embracer överväger alternativ, inklusive försäljning, gällande sin amerikanska spelutvecklare Gearbox Entertainment...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

6. Vinnare & Förlorare - Cloetta stiger på köpråd

Stockholmsbörsen inleder den nya veckan med att stiga. Godistillverkaren Cloetta finns bland vinnarna efter att ha fått en köprekommendation från affärstidningen Dagens industri.  Efter 36 minuters handel var..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

7. Kinas ekonomi sjunker allt djupare

Kinas problem tynger fortsatt ner landets ekonomi. Fastighetsmarknaden som givetvis är involverad i en rad andra sektioner i samhället håller nu på att spricka. Vid G20-mötet uppgav president Joe Biden att Kina har..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 11 september finner vi bland annat "Mendus..

8. Lista: Dagens insynsaffärer - Mendus finanschef Lotta Ferm köper aktier för drygt 0,2 miljoner kronor

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 11 september finner vi bland annat "Mendus finanschef Lotta Ferm köper aktier för drygt 0,2 miljoner kronor" och "Sivers..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

9. Embracer i högform på Stockholmsbörsen

Stockholmsbörsen kunde under måndagen både inleda och avsluta på plus. I blickfånget spelbolaget Embracer men även vitvarujätten Electrolux. Det var redan i morgonhandeln som vitvarutillverkaren Electrolux tog..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

10. Storbanken: Sälj inte Investor-bolaget nu

Den amerikanska banken Citi höjer Electrolux från sälj till neutral. Anledningen är bland annat att man spår att botten kan vara nådd på vitvarumarknaden...

En nyhet från Aktiespararna som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Börsveckan ger köpråd för Pandora och Jetpak

Börsveckan ger köpråd för Pandora och Jetpak i den senaste utgåvan. Tidningen lämnar rådet avvakta för Idun Industrier, Biokraft, Clas Ohlson och Kebni.  Nya länder ger tillväxt för danska smyckesbolaget..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

12. Förvaltarproffs om börsen: ”Superpositiv”

Trots väntad turbulens på USA:s inflationssiffror i veckans ser Erik Pensers förvaltningschef mycket ljust på börsen. Han räknar med stigande KPI i USA och det får investerare att darra, menar han...

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Idag lanserar Skatteverket sin e-tjänst för den obligatoriska fastighetsdeklarationen. Fastigheter runt om i landet kommer att få ett..

13. 2,4 miljoner småhus får nytt taxeringsvärde – Se hela listan här

Idag lanserar Skatteverket sin e-tjänst för den obligatoriska fastighetsdeklarationen. Fastigheter runt om i landet kommer att få ett nytt beräknat värde främst baserat på försäljningsstatistik inom området..

En nyhet från Finanstid som du kan ta del av här.

14. Är det dags att binda elpriset?

Förra vintern fick jag ångest varje gång jag skulle öppna elräkningen. I år är läget ett annat – elpriset har rasat, och allt pekar på hyfsat billig el framöver. Ändå överväger jag att binda elpriset...

En nyhet från SVD Näringsliv som du kan ta del av här.

15. Kungliga portföljer – folkaktien i topp

Den svenska kungafamiljen har två aktieportföljer som tillsammans är värda över 100 miljoner kronor. Ett populärt investmentbolag är det klart största innehavet, skriver Placera.   Placera har gått igenom hur..

En nyhet från Unga aktiesparare som du kan ta del av här.

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien KebNi

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt