Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Kvällskollen:

Kvällskollen: 15 mest lästa nyheterna idag – "SBB möblerar om i skulderna"

Nedan följer en kort sammanfattning av de nyheter som trendat hos Börskollen idag. Här kan du bland annat läsa om "SBB möblerar om i skulderna" som skrevs av Realtid eller "Skandia: Många pensionssparar fel" av Privata Affärer – och ytterligare 13 av de mest uppskattade nyheterna just nu.

1. SBB möblerar om i skulderna

Fastighetsbolaget SBB meddelar att bolaget har swappat (omvandlat) sin US Private Placement (\u0022USPP\u0022) om 100 miljoner dollar till euro...

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

2. Dagens aktierekommendationer – SATS och B3 Consulting med på listan

Nedan finner du en summering av de analysrekommendationer och riktkursförändringar som har rapporterats om idag den 22 juli. Några av de som har väckt mest intresse hos Börskollens läsare är: Jefferies höjer..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

3. Skandia: Många pensionssparar fel

"Bostaden är inget pensionskapital"..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

4. Castellum: Starkt nu men tuffare snart

Stockholmsbörsens största kontorsfastighetsbolag handlas med nästan 50% rabatt...

En nyhet från Affärsvärlden som du kan ta del av här.

5. Di ser positivt på bankaktierna - läge att chansa

Högre räntenetto och god volymtillväxt var ljuspunkterna i bankrapporterna och medvinden väntas fortsätta under resten av året. Det skriver Dagens industri i en analys av banksektorn. Högre kostnader gjorde det..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

6. Stora städer lockar inte tillbaka sina kontorsanställda

Stora städer lockar inte tillbaka sina kontorsanställda..

En nyhet från Realtid som du kan ta del av här.

7. SBB blankas mest – igen

Återigen har det blankats mest i SBB.  Listan baseras på till Finansinspektionen inrapporterade korta positioner på 0,1 procent av kapitalet eller mer. Bolag Procent, denna vecka Förra veckan SBB 15 15,4 Electrolux..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

8. Köp Skanska och Nokia

Köp Skanska och Nokia. Men sälj Stillfront..

En nyhet från Privata Affärer som du kan ta del av här.

9. Lista: Dagens insynsaffärer - Intellegos vd köper fler aktier

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 22 juli finner vi bland annat "Intellegos vd köper fler aktier" och "Viaplay Groups finanschef säljer aktier för drygt 0,4..

En nyhet från Börskollen som du kan ta del av här.

10. En månad – sedan kan EU stänga kranen till Ungern

EU-kommissionen ger Ungern ”en sista månad” på sig att agera för att trygga oberoende och tillförlitlighet kring rättsväsendet och upphandlingar. Annars kan EU stoppa stora utbetalningar. En lång konflikt..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

För dig som gillar nyhetssammanfattningar

Önskar du uppdateringar och inspiration i form av aktuella nyhetsuppslag om börsen och aktier, viktiga händelser eller intressanta finansrelaterade teman som exempelvis våra populära intervjuer?

I så fall rekommenderar vi att du registrerar dig för vårt populära nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest intressanta nyhetsuppslagen från våra drygt 110+ olika källor.

11. Tankfartyg med gödsel från Ryssland på väg mot USA

Ett tankfartyg som fraktar flytande gödsel från Ryssland är på väg att anlända till USA, enligt fartygsspårningsdata de senaste dagarna. President Joe Biden har inte svartlistat ryska jordbruksråvaror, ej heller..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

12. Vinnare & Förlorare - Cint stiger kraftigt efter kvartalsrapport

Stockholmsbörsen inleder veckans sista handelsdag nedåt. Cint Group stiger rejält efter att ha lämnat en kvartalsrapport med ökad omsättning för det andra kvartalet.  Efter 26 minuters handel var OMXS30-indexet..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

Ryssland och Ukraina kommer under fredagen skriva under ett avtal om att tillåta transporter av spannmål och gödningsmedel genom Svarta..

13. Ryssland och Ukraina har ingått avtal om spannmålsexport

Ryssland och Ukraina kommer under fredagen skriva under ett avtal om att tillåta transporter av spannmål och gödningsmedel genom Svarta havet. Det skriver TT som hänvisar till det turkiska presidentkansliet.  Enligt..

En nyhet från Finwire / Börskollen som du kan ta del av här.

14. Fastighetsmiljardären hade ett blomstrande 2021

Vinsten för fastighetsmiljardären Erik Selins privata fastighetsgrupp blev högre 2021 än de tre senaste årsvinsterna tillsammans. Dagens Industri berättar med hänvisning till årsredovisningen om rekordåret för..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

15. Magdalena Andersson kom billigt undan

Notan för staten för pandemistöden till företag blev inte alls så hög som väntat – Magdalena Andersson kom billigt undan. Magdalena Andersson (S) – i dag Sveriges statsminister – var finansminister när..

En nyhet från Dagens PS som du kan ta del av här.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien B3 Consulting

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.