B3 Consulting (B3) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

B3 Consulting aktie

B3  

B2Holding är ett norskt inkassobolag. Bolaget erbjuder lösningar relaterade till indrivning av skulder, hantering av kreditinformation, samt tredjepart inkassohantering och konsumtionslån. Kunderna består huvudsakligen av banker samt institutioner. Störst verksamhet återfinns inom den europeiska marknaden. B2Holding etablerades 2011 och har huvudkontor i Oslo.

B3 Consulting tillhör sektorn Informationsteknik och branschen IT-Konsulter. Bolaget har ett börsvärde på 415 MSEK, en omsättning på 871 MSEK och med ett resultat på 19 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien B3 Consulting

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper B3 Consulting (B3) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

B3 Consulting aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern B3. Aktien har ett P/E-tal på 22.2 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

B3 Consulting utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

B3 Consulting senaste utdelning är 0.9 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

B3 Consulting Avanza – se aktiekurs idag

Se B3 Consulting senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter B3 Consulting – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien B3 Consulting.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i B3 Consulting.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om B3 Consulting

B3 Consulting

TickerB3
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschIT-Konsulter
Börsvärde415 MSEK
Omsättning871 MSEK
Vinst19 MSEK
P/E22.2
P/S0.5
Utdelning0.9 SEK
Direktavkastning1.8%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien B3 Consulting

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om B3 Consulting? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter