Cint Group (CINT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Cint Group aktie

CINT  

Cint Group är verksamma inom IT-branschen. Bolaget är specialiserade inom utveckling av mjukvaror. De tekniska plattformarna används för digitala marknadsundersökningar. Kunderna består av företagskunder verksamma inom ett flertal sektorer. Utöver huvudverksamheten erbjuds diverse mervärdestjänster och tilläggsprodukter. Verksamhet innehas på global nivå med störst närvaro inom Europa och Nordamerika.

Cint Group tillhör sektorn Informationsteknik och branschen Affärs- & IT-System. Bolaget har ett börsvärde på 11 136 MSEK, en omsättning på 989 MSEK och med ett resultat på 29 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Cint Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Cint Group (CINT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Cint Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern CINT. Aktien har ett P/E-tal på 383.7 och P/S-tal på 11.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Cint Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Cint Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Cint Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Cint Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Cint Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Cint Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Cint Group

Cint Group

TickerCINT
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorInformationsteknik
BranschAffärs- & IT-System
Börsvärde11 136 MSEK
Omsättning989 MSEK
Vinst29 MSEK
P/E383.7
P/S11.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Cint Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Cint Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter