Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Lista:

Lista: Dagens insynsaffärer - Rutger Arnhult öppnar för att sälja mer i Castellum - Di

Bland de insynsaffärer som har väckt mest uppmärksamhet hos Börskollens läsare idag den 6 februari finner vi bland annat "Rutger Arnhult öppnar för att sälja mer i Castellum - Di" och "Två affärsområdeschefer i ABB säljer aktier för miljonbelopp i schweizerfranc.".

Nedan finner du ett urval av de mest uppmärksammade av dagens insynsaffärer.

1. Rutger Arnhult öppnar för att sälja mer i Castellum - Di

Rutger Arnhults innehav i fastighetsbolaget Castellum är inte längre strategiskt utan endast en finansiell placering. Därmed omprövas och utvärderas innehavet likt de andra finansiella placeringarna i hans investeringsbolag M2, uppgav fastighetsmiljardären i en..

Hela nyheten om Castellum kan du kan ta del av här.

2. Två affärsområdeschefer i ABB säljer aktier för miljonbelopp i schweizerfranc.

Två affärsområdeschefer i kraft- och automationsbolaget ABB har den 3 februari sålt aktier i bolaget för miljonbelopp i schweizerfranc. Affärerna gjordes på Zürichbörsen. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister. Tarak Mehta som är chef för..

Hela nyheten om ABB kan du kan ta del av här.

3. Första AP-fonden flaggar upp i Alimak

Första AP-fonden har ökat sitt aktieinnehav i hissbolaget Alimak och passerar flaggningsgränsen vid 5 procent. Ägandet uppgår nu till 5,15 procent av kapitalet och rösterna i bolaget. Det framgår av ett flaggningsmeddelande...

Hela nyheten om Alimak kan du kan ta del av här.

4. Durocs vd John Häger köper aktier för drygt 0,2 miljoner kronor

Verkstadsbolaget Durocs vd John Häger har den 3 februari köpt 10 035 B-aktier i bolaget. Aktierna köptes till en kurs på 22,42 kronor per aktie, en affär på  225 000 kronor. Affären gjordes på Nasdaq Stockholm. Det framgår av Finansinspektionens insynsregister..

Hela nyheten om Duroc kan du kan ta del av här.

Ladda ner Börskollens smidiga app och få automatisk pushnotis vid nya insynsaffärer

1000+ betyg på App Store och Google Play
Alla nyheter samlade på ett ställe
Skapa bevakningar av aktier
Pushnotis när något händer
Helt kostnadsfri

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien ABB

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.