Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Veckans

Veckans 5 mest sedda börsvideos –"Pressträff Direkt: Maha Energy" toppar

Under veckan som som gått har det levererats många sevärda videoklipp från våra olika anslutna källor för börs- och ekonomivideos av olika slag. "Pressträff Direkt: Maha Energy" av Direkt Studios intar förstaplatsen som veckans mest sedda videoklipp – missa inte detta eller något av de många andra grymma videoklippen från Nordnet, IG Sverige eller Ten Bagger med flera.

1. Pressträff Direkt: Maha Energy

Pressträff Direkt: Maha Energy..

En video från Direkt Studios som du tar del av här.

2. Aktiestrategi med Ola Brageborn från Kvalitetsaktiepodden - Sparpodden 458

👉 Följ Nordnets YouTube kanal för att få bättre koll på Börsen: https://www.youtube.com/user/nordnetbank Gratis webbinarier som ger dig kunskapen att investera smartare: 👉 https://blogg.nordnet..

En video från Nordnet som du tar del av här.

3. Fahlnande konjunktur | Börssnack med Hansén och Olavi

Läs mer om IG: https://www.ig.com/ Denna vecka gästas Börssnack av Lena Fahlén från Handelsbanken. Är det för sent att binda bolåneräntan? Är uppgången på aktiemarknaden ett bear market rally eller början..

En video från IG Sverige som du tar del av här.

4. Market update 17 aug 2022 - Specialavsnitt!

Veckans video är ett specialavsnitt med mer fokus på positionering, short squeeze, flöden, opex (19 aug), FED pivot?, den sedvanliga indexuppdateringen samt makrogenomgång med bilder från Nordeas makroguru Mikael..

En video från Ten Bagger som du tar del av här.

Rottneros Webcast 16/8

5. Rottneros Webcast 16/8

Glöm inte att prenumerera på kanalen för att få ta del av fler intressanta bolagsfilmer, intervjuer och presentationer. Klicka här: https://www.youtube.com/c/FinWireMediaSE?sub_confirmation=1 Detta är en..

En video från FinWire TV som du tar del av här.

Det var topplistan med de mest sedda videoklippen om börsen, aktier, ekonomi och sparande för denna vecka hos oss på Börskollen. Vi vill tacka alla anslutna videokällor för att ni levererar grymt material till era läsare och hoppas att du som användare av Börskollen kanske upptäcker några nya favoriter att se mer av.

Tips: Här tar du del av samtliga börsvideos hos Börskollen.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Om aktien Maha Energy

Mer från Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.